Sunday, October 27, 2019

چند میلیارد دلار ارز از کشورمان خارج شده ؟

سی میلیارد دلار در 2 ماه آخر سال گذشته از ایران خارج شد ، این خبر جنجالی رو برای اولین بار محمد پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد 30 میلیارد دلاری که کمتر کسی حاضر شد درباره آن حرف بزنه ، که این پول توسط چه کسانی و چرا از ایران خارج شده !
از این 30 میلیارد دلار گم شده به عنوان دلار جهانگیری یاد میشه ، البته اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری این فعلی هم گفته در دولت محمود احمدی نژاد هم 22 میلیارد دلار ظرف 18 ماه از ایران خارج شد و به بهانه کنترل بازار ارز در اختیار صرافی های خارجی قرار داده شد و هیچ گاه هم به کشور برنگشت.
اینکه این پول ها رو اصلاح طلب خارج کرده یا اصول گرا برای من ایرانی مهم نیست مهم اینه که مجموع این مبلغ برابر با بودجه یک سال دولت مالزی کشوری که اقامت در آن شده آرزوی بسیاری از ما ایرانیان گرفتار در کشور خودمان !!!
https://www.instagram.com/p/B4GMZqqHjK8/?utm_source=ig_web_copy_link

«صدور حکم جمعا ۲۰ سال حبس برای سه جوان بهایی در سمنان»

دستگاه قضایی اردشیر فنائیان، بهنام اسکندریان و یلدا فیروزیان را به دلایل اعتقادی جمعا به ۲۰ سال حبس محکوم کرده است.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، اردشیر فنائیان، بهنام اسکندریان و یلدا فیروزیان به اتهامات «اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق فعالیت تبلیغاتی و تشکیلاتی» و «عضویت در جمعیت غیرقانونی اقدام کننده علیه امنیت کشور» به ترتیب به ۱۰، ۵ و ۵ سال حبس محکوم شده اند.
اردشیر فنائیان به یک سال منع حضور در سمنان و یک سال سکونت اجباری در خاش نیز محکوم است.
بهنام اسکندریان و یلدا فیروزیان همچنین به ۲ سال منع حضور در سمنان محکوم شده اند.
این سه جوان بهایی از اردیبهشت ماه سال جاری در بازداشت به سر می برند.
یلدا فیروزیان همچنان در انفرادی زندان سمنان نگهداری می شود و طی چند هفته گذشته از حق تماس نیز محروم بوده است.
اردشیر فنائیان مادرش را پیش از بازداشت بر اثر تصادف از دست داده و پدرش نیز در روز پنجشنبه ۱۶ خرداد به دلیل بیماری کلیوی در بیمارستان درگذشت.
مأموران وزارت اطلاعات پس از فوت پدر اردشیر فنائیان این جوان را یک به بیمارستان منتقل می کنند تا برای چند دقیقه با سایر اعضای خانواده اش دیدار کند اما او را از حضور در مراسم خاکسپاری محروم می کنند.
پدر و مادر اردشیر فنائیان از جمله شهروندان بهایی بودند که در دهه ۶۰ به دلایل اعتقادی در زندان به سر بردند؛ اردشیر نیز در زندان متولد شده است.
بهنام اسکندریان طی مدت بازداششت خود در سلول انفرادی به همراه دو زندانی جرایم خطرناک نگهداری شده و بار ها از سوی این دو زندانی مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
این جوان بهایی طی سال‌های ۱۳۹۲-۱۳۹۱، یک دوره محکومیت ۹ ماه حبس تعزیری را به اتهام «تبلیغ علیه نظام تحت عنوان تبلیغ بهائیت» در اداره اطلاعات و زندان سمنان گذراند.
هزاران نفر از پیروان آیین بهایی پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی زندانی، شکنجه یا اعدام شده‌اند. بسیاری دیگر از پیروان این آئین نیز از سایر حقوق اجتماعی و اقتصادی خود همچون حق تحصیل یا کار محروم گشته‌اند.

سازمان ملل آزار و اذیت بهاییان در ایران را بارها محکوم کرده است. بر اساس ماده ۲۵ منشور حقوق شهروندی، که حسن روحانی در دسامبر ۲۰۱۶ آن را امضا کرده است شهروندان آزادی عقیده دارند و تفتیش عقاید ممنوع شده و هیچ کس را نمی‌تواند به خاطر عقایدش تحت تعقیب قرار داد. اگر چه به اعتقاد فعالان جامعه بهایی، تعقیب قضایی و آزار واذیت بهاییان در طی دولت حسن روحانی افزایش پیدا کرده است.

Wednesday, October 23, 2019

بازداشت امیر بختیار و دو شهروند دیگر در جریان اعتراضات لردگان


امیر بختیار، غلام نوروزی باجول و مهدی میرکریمی به دنبال اعتراضات مردمی در لردگان بازداشت و از سوی نیروهای امنیتی تحت فشار و بازجویی قرار دارند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، طی چند روز اخیر امیر بختیار، از نوادگان ایلخان فقید بختیاری و نیز از بستگان شاهپور بختیار (آخرین نخست وزیر محمدرضا شاه پهلوی) از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
خبرگزاری های وابسته به سپاه او را «سرشاخه شبکه ضدانقلابی‌» معرفی و مدعی شده که «وی با هویت جعلی وارد ایران شده و اصالتا اهل چهارمحال و بختیاری و مقیم خارج از کشور است».
این درحالی است که امیر بختیار ساکن روستای سورک در استان چهارمحال و بختیاری است و تاکنون برای زندگی و حتی سفر از کشور خارج نشده است.
غلام نوروزی باجول و مهدی میرکریمی نیز با دلایل مشابه بازداشت شده اند.
اتهام این شهروندان «تحریک مردم شهرهای بختیاری به شورش» عنوان شده است.
گفته می شود این شهروندان هم اکنون تحت فشار برای اعترافات اجباری قرار دارند.
انتشار خبر ابتلا ساکنان روستای چنارمحمودی از توابع شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری واکنش اعتراضی خشمگینانه مردم لردگان را به دنبال داشت که از سوی نیروهای امنیتی سرکوب شد.
معترضان دفتر امام جمعه لردگان را به آتش کشیدند و تابلو و در ورودی ساختمان بهداشت و درمان را تخریب کردند.
ساکنان این روستا اما شمار افرادی که نتیجه آزمایشات آنها مثبت اعلام شده را بیش از ۲۰۰ تن اعلام می‌کنند و می‌گویند که پس از انجام آزمایش تست قند در خانه بهداشت روستایی، به ایدز مبتلا شده‌اند.
معاون وزیر بهداشت اظهار نظر در باره دلایل گسترش ایدز در روستای چنار محمودی را «شایعه‌پراکنی» و «بی‌حرمتی به مردم منطقه» عنوان کرد.
روستای چنارمحمودی واقع در استان چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۱۸۰۰ تن جمعیت دارد.
انتشار خبر گروهی از ساکنان این روستا به ایدز به بروز اعتراضات گسترده در روستا و سپس در شهر لردگان انجامید.
در ایلام و اصفهان نیز تجمع‌های مردمی در همبستگی با اعتراض‌ مردم در لردگان برگزار شد.
مقام‌های دولتی معترضان را به «گروه‌های ضد انقلاب» و «خرابکار» نسبت دادند.

محکومیت حبس شهناز اکملی در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد


دادگاه تجدیدنظر محکومیت شهناز اکملی، مادر مصطفی کریم‌بیگی (از جان‌باختگان اعتراضات سال ۸۸) را تأیید کرده است.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر برای شهناز اکملی، مادر مصطفی کریم‌بیگی (از جان‌باختگان اعتراضات سال ۸۸) به اتهام «فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام» حکم یک سال حبس و محرومیت از فعالیت سیاسی و عضویت در فضای مجازی صادر کرده است.
این حکم پیش از این در آبان ۹۶ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران صادر و برای تجدیدنظر به دادگاه ارسال شده بود.
شهناز اکملی در ۲۳ مهرماه ۹۶ در شعبه مذکور محاکمه و در تیرماه سال جاری در شعبه دوم دادسرای اوین تفهیم اتهام شده است.
لازم به یادآوری است که شهناز اکملی به مدت ۲۴ روز در بازداشت به سر برده و در حال حاضر با وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد است.
روز ششم بهمن‌ماه، شش تن از نیروهای امنیتی وابسته به وزارت از اطلاعات با مراجعه و تفتیش منزل شهناز اکملی، وی را بازداشت و به زندان اوین منتقل کردند. خانم اکملی به مدت ۲۴ روز در بند ۲۰۹ زندان اوین تحت بازجویی به سر برد.
مأموران وزارت اطلاعات که دارای حکم از دادستانی تهران بودند، به مدت چندین ساعت دست به تفتیش منزل زده و تمامی وسایل شخصی خانم اکملی را ضبط کردند.
مصطفی کریم بیگی، در اعتراضات عاشورای ۱۳۸۸، در حوالی خیابان نوفل لوشاتو از سوی نیروهای امنیتی مورد اصابت گلوله از ناحیه سر قرار گرفت و درگذشت. خانواده وی می‌گویند پیکر او کالبدشکافی شده بود و اثر گلوله در پیشانی‌اش مشهود بوده است. باوجود سکونت وی در تهران، مأموران امنیتی اجازه دفن او را در شهر تهران نداده‌اند و به همین خاطر خانواده او مجبور شدند او را در روستای جوقین در شهریار تهران دفن کنند.

اعتصاب غذای یوسف ندرخانی، زندانی عقیدتی، در اعتراض به وضعیت تعلیقی تحصیل فرزندانش

یوسف ندرخانی، کشیش محبوس در زندان اوین، در اعتراض به وضعیت تعلیقی تحصیل فرزندانش از روز دوشنبه ۱ مهرماه دست به اعتصاب غذا زده است.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، سه فرزند یوسف ندرخانی به دلیل گرایشات مذهبی از ثبت نام در مدرسه محروم شده و این زندانی عقیدتی در اعتراض به فشارهای وارده به خانواده‌اش در اوین دست به اعتصاب غذا زده است.
این زندانی عقیدتی اعلام کرده که تا زمان رفع ممانعت های پیش روی فرزندانش برای ادامه تحصیل، به اعتصاب غذا ادامه خواهد داد.
فرزندان یوسف ندرخانی ۱۵، ۱۶  و ۱۷ ساله هستند و با توجه به گرایشات مذهبی از شرکت در کلاسهای دینی و قرآن در مدرسه امتناع کرده بودند که موجب گشته کارنامه قبولی صادر نشود؛ این درحالی است که آنان در سایر کلاس ها شرکت کرده اند.
پیشتر نیز در سال ۹۶ به همین دلیل از ثبت نام فرزندان این نوکیش مسیحی ممانعت به عمل آمده بود.
یوسف ندرخانی آخرین بار در تاریخ ۳۱ تیرماه ۹۷، در شهر رشت بازداشت و جهت اجرای حکم، به زندان گیل رشت منتقل شده بود.
وی یک روز پس از بازداشت جهت اجرای حکم ۱۰ سال حبس به زندان اوین در تهران منتقل شد.
این کشیش مسیحی در سال ۹۶ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده به اتهامات «اقدام علیه امنیت ملی از طریق ترویج مسیحیت» به ۱۰ سال حبس تعزیری و ۲ سال تبعید به شهرستان نیک شهر شده بود.
یوسف ندرخانی، پیشتر در سال ۱۳۸۸در شهر رشت نیز بازداشت شده بود. در آن زمان دادگاه بدوی او را به «ترک دین» و «دعوت سایر مسلمانان به مسیحیت»، «ایجاد یک کلیسای مخفی در خانه خود» و «ابراز مخالفت آشکار با اسلام» متهم کرد و طبق گزارش‌ها برای او مجازات اعدام صادر شده بود.

اما با اعتراض‌های گسترده دولت‌های غربی و سازمان‌های حقوق بشری، نهایتاً این کشیش مسیحی از اتهام «ارتداد» تبرئه شده و برای اتهام «تبلیغ علیه نظام» به سه سال حبس محکوم شد و چون وی این مدت را در زندان سپری کرده بود از زندان آزاد شد.



Sunday, October 13, 2019

چرا معترضان عراقی علیه ایران شعار می دهند ؟

گزارش‌های مردمی و رسانه‌ای از درگیری‌های عراق نشان می‌دهد تعداد کشته‌های تظاهرات عراقی‌ها علیه دولت به بیش از ۷۲ تن و تعداد زخمی‌ها به اذعان مقامات رسمی به ۱۹۰ تن و به ادعای برخی رسانه‌ها به بیش از ۹۰۰ تن رسیده است. برخی از بازداشت نزدیک به ۶۰۰ نفر نیز خبر داده‌اند.

این گزارش‌ها در حالی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که اینترنت در شهر‌هایی نظیر بغداد در دو روز گذشته با اختلالاتی روبرو بوده و انتشار اخبار نیز متعاقب آن با مشکل همراه شده بود. نگرانی‌ها نسبت به تحولات عراق با توجه به نزدیکی تاریخ اربعین حسینی بالا گرفته و همزمان وزارت خارجه ایران در اقدامی که با مخالفت برخی جریان‌های داخلی مواجه شده خواستار توقف سفر ایرانی‌ها به عراق برای مشارکت در مراسم اربعین شده است.

چرا مردم عراق قیام کرده‌اند؟
آسوشیتدپرس به این سوال پاسخ داده و در یادداشتی نوشته فشار‌ها از زمان اعلان جنگ علیه داعش در سال ۲۰۱۷ آغاز شده است. بعد از اینکه جنگ به پایان رسید، بخش زیادی از عراق نابود و ده‌ها هزار تن بی خانمان شده بودند. کشور با وضعیت وخیم کمبود آب و برق مواجه بود. در سال‌های اخیر بار‌ها شاهد تظاهرات پراکنده مردم بودیم. در تابستان مردم از کمبود آب و غذا رنج بردند و شهر بصره شاهد تظاهرات مردم بود.

آسوشیتدپرس با اشاره به رده سنی تظاهر کنندگان نوشت: بیشتر معترضان دهه ۲۰ زندگی‌شان را می‌گذرانند و از اینکه مقامات این کشور ثروت نفت را هدر داده‌اند خسته شدند. بسیاری از آن‌ها تحصیل کردگان دانشگاهی‌اند که بیکارند.

به گزارش رویداد۲۴ برخی رسانه‌ها از قطعی ۴۸ ساعته اینترنت در عراق خبر دادند. پایگاه خبری نت بلاک چارتی را منتشر کرده که دسترسی به اینترنت را در عراق در روز‌ها و ساعات مختلف نشان می‌دهد. در این چارت مشخص شده که از چه زمانی مردم دسترسی به اینترنت نداشته‌اند.‌ ای بی سی نیوز نیز از قطعی موقت اینترنت در عراق توسط دولت و به دستور عادل عبدالمهدی خبر داده است.

یکی از کاربران توییتر که شاهد تظاهرات در بغداد بوده در توییتر خود نوشت: از شاهدان پرسیدم اگر اینترنت مسدود نشده بود آیا چیزی تغییر می‌کرد؟ او گفت: اگر اینترنت داشتیم چه می‌شد؟ این دولت و همه نظام سیاسی‌اش فرو پاشید. دلیل مسدود نگه داشتن اینترنت این است که اجازه انتشار اطلاعات به مرد را ندهند و اقدامات سرکوبگرانه‌شان را مخفی کنند.

ویدئو‌هایی از تظاهرات در عراق از صبح روز پنجشنبه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. این ویدئو‌ها نشان می‌دهد نیرو‌های امنیتی به طرف مردم شلیک می‌کنند و صد‌ها تن از مردم عراق در تاریکی شب در حالی فرار می‌کنند که صدای ممتد تیراندازی شنیده می‌شود.

هشتگ «من برای حقم مبارزه می‌کنم» به زبان عربی از جمله هشتگ‌های پرکاربرد برای انتشار اخبار درگیری‌ها در عراق است.

تظاهرات عراق از شهر‌های جنوبی و شیعه نشین عراق شروع شده و به به سایر شهر‌های این کشور سرایت کرده است. این تظاهرات با شعار‌هایی علیه فساد دولتی و وضعیت معیشتی مردم عراق آغاز شد. مردم نزدیک به یک هفته است که درخواستشان برای مبارزه با فساد، بیکاری و فقدان آب و برق را فریاد می‌زنند، اما این فریاد‌ها اخیرا تغییر جهت داده و به سمت ایران نشانه رفته است.

چرا مردم عراق علیه ایران شعار می‌دهند؟

رویترز در گزارشی با اشاره به حمایت ایران از دولت عراق نوشت: این درگیری‌ها آزمایشی برای دولت عادل عبد المهدی است که سال گذشته با حمایت گروه‌های شیعه به نخست وزیری رسیده است.

به گزارش رویداد۲۴ این رسانه بریتانیایی، درگیری و ناآرامی‌ها در عراق در حالی آغاز شده که عراق در آستانه اربعین حسینی است. در سال‌های اخیر بیش از ۲۰ میلیون زائر در این مراسم شرکت میکنند که ده برابر ابعاد حج است. بسیاری از زوار راهشان را از روز جمعه شروع کرده‌اند، اما ایران یکی از راه‌های ورود زوار به عراق را از روز پنجشنبه مسدود کرده است.

آسوشیتدپرس قدرت گرفتن نیرو‌های نظامی مورد حمایت ایران موسوم به حشد الشعبی را دلیل اصلی شعار‌های ضد ایرانی در تظاهرات عراق خوانده و نوشت: این گروه در حال حاضر یکی از گروه‌های نظامی عراق است. آن‌ها قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی را در دست دارند و با قدرت مرکزی نیز وارد چالش‌هایی شده‌اند. از زمان روی کار آمدن عادل عبدالمهدی، او وعده مبارزه با فساد را سر داده، اما از اجرای اصلاحات بازمانده است. او قادر به کنترل حشد الشعبی نبوده و مردم از این وضعیت خسته شده‌اند و شاهد نفوذ روز افزون ایران بر کشورشان بودند.

تا امروز نماینده حشد الشعبی در دولت و پارلمان هیچ اظهار نظری درباره این تظاهرات نداشته‌اند. به ادعای اسوشیتدپرس دفاتر برخی از آن‌ها در شهر‌های جنوبی از جمله نجف و اماره به آتش کشیده شده است.

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد تنش‌های منطقه‌ای راهشان را به درگیری‌های عراق باز کرده‌اند. در حالی که برخی تظاهر کنندگان عراقی ایران را مسئول خشونت‌ها می‌دانند، رسانه‌های نزدیک به الحشد الشعبی و ایران، آمریکا و عربستان را مسئول ناآرامی‌ها معرفی کرده‌اند.
هشتگ «حب الحسین یجمعنا» و «الایران و العراق لایمکن الفراق» که هر سال با شروع اربعین از سوی برخی جریان‌های داخل ایران و کاربران نزدیک به این جریان‌ها بازنشر می‌شود، این بار با شروع تظاهرات در عراق بار دیگر فعال شده است.

خبرگزاری تسنیم، رسانه اصولگرا و نزدیک به سپاه پاسداران، در گزارشی اعلام کرده بررسی‌های انجام شده درباره توییت‌های ضد ایرانی درباره تظاهرات عراق نشان می‌دهد ۷۹ درصد این توییت‌ها از مکان‌هایی در عربستان منتشر شده‌اند.

همچنین بخش‌هایی از یادداشت حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان به زبان انگلیسی و عربی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود. کیهان در این یادداشت که روز ۱۰ مهر منتشر شده، نوشت: این اولین بار نیست که عراقی‌ها در اعتراض به فساد دولتی، پایین بودن سطخ خدمات عمومی و نبود فرصت شغلی دست به تظاهرات می‌زنند، اما در اعتراضات خیابانی سال‌های گذشته نکته‌ای که وجود داشته این بوده که شماری از معترضان شعار‌های ساختارشکن سر می‌دادند و به مراکز دولتی و حتی به کنسولگری ایران در شهر بصره حمله کرده و آن را به آتش کشیده بودند. در آن زمان با هوشیاری مردم این خط اعتراضات هدفمند خاموش شد.

در این گزارش به شعار‌های ضد ایرانی و ضد حشد الشعبی اشاره شده و گفته شده در تظاهرات دیروز ابتدا قرار بود علیه فساد و بیکاری باشد، ولی در برخی ازشهرها خیلی زود این شعارها در میان شعارهای ضد حشد الشعبی و ضد ایران گم شد. البته نا گفته نماند که هیچ کس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی و عربستان که مسبب اصلی همه مشکلات معیشتی و غیر معیشتی عراق بوده و هستند شعار نداده است و همین سکوت در مقابل جنابتکاران و سر دادن شعار علیه نجات دهندگان و حامیان عراق به تنهایی نشان می‌دهد که اتقاقات دیروز مهندسی شده بود.

به گزارش رویداد۲۴ استیو نبیل خبرنگار عراقی رسانه الحره با اشاره به این یادداشت در توییتر خود نوشته: روزنامه اصولگرای تندرو در ایران به تظاهر کنندگان عراقی حمله کرده و گفته این تظاهرات توسط آمریکا و اسرائیل و عربستان مهندسی شده تا علیه محور مقاومت شعار بدهند.

پخش مستقیم مصاحبه قاسم سلیمانی با تلویزیون ایران در شبکه‌های عراقی نیز با اعتراض مردم عراق در شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است. کاربران توییتر با اعتراض به عدم پوشش اخبار مربوط به تظاهرات در شبکه‌های دولتی عراق نسبت به پخش مستقیم مصاحبه قاسم سلیمانی انتقاد کرده و گفته‌اند این تلویزیون‌ها نشان داده‌اند که «اولویت و وفاداریشان متوجه چه کسی است.»


یورش نیروی انتظامی به تظاهرات لردگان در اعتراض به تزریق ویروس ایدز

بنا به خبر دریافتی شنبه ۱۳ مهرماه ۹۸ در سومین روز از اعتراض نسبت به تزریق ویروس ایدز توسط ماموران بهداشت و آلوده کردن ۳۰۰ نفر از اهالی روستای چنار محمودی به ویروس ایدز خبرهای از تظاهرات لردگان حکایت دارد.
در این خبرها آمده است که مردم شهرستان لردگان در حمایت از آسیب‌دیدگان ویروس ایدز، اقدام به تظاهرات و راهپیمایی به سمت مرکز بهداشت و درمان شهرستان لردگان کردند. حضور زنان در این تظاهرات بسیار چشم‌گیر است.
در تظاهرات لردگان ،‌ مردم با اعتراض به دروغ‌بافی‌های وزیر بهداشت دولت روحانی وصدای و سیما طی این راهپیمایی اعتراضی خواستار استعفای مسئولین این استان شدند.
کلیپ‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که جمعیت معترض شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران»، «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز» و «نترسید، نترسید ما همه باهم هستیم» سر می‌دهند.
آنها همچنین با شعار: «مسول بی لیاقت استعفا استعفا »، خواهان استعفای مسولان دست‌اندرکار این عمل ضد انسانی در اداره بهداشت شدند.
در پی تظاهرات لردگان ، یکی از تظاهر کنندگان با انتشار فیلمی در فضای مجازی حمله نیروهای انتظامی به تظاهر کنندگان را پخش کرد و درخواست کرد تا  مردم نقاط دیگر به آنها بپیوندند. در یکی از کلیپ‌های دریافتی صدای شلیک نیز به گوش می‌رسد.
مقامات و مسئولان برای فرار از این اقدام ننگین خود، با فریبکاری ابتلای مردم به ویروس را به خود مردم نسبت دادند که با خشم و اعتراض مردم این روستا و مردم شهرستان لردگان مواجه شدند.
مسئولان به جای پاسخگویی به مردم دردمند، نیروی انتظامی را برای خاموش کردن صدای اعتراض تظاهر کنندگان به محل تظاهرات گسیل داشتند. این عمل شنیع خشم مردم را در سایر نقاط ایران بر علیه این مسئولان بی کفایت برانگیخته است.
خاطر نشان می‌شود که روز چهارشنبه ۱۰ مهرماه به دنبال ابتلا نزدیک به ۳۰۰ تن از اهالی روستای چنار محمودی در شهرستان لردگان به ویروس ایدز از طریق تزریق خون آلوده، اهالی این روستا دست به اعتراض و تجمع در مقابل اداره بهداشت این روستا زدند.